dijous, 25 d’octubre del 2012

uWhisp, una aplicació creada per catalans, guanya el World Technology Award


Quan Catalunya fa bé les coses, el món ho sap reconèixer. Això és el que ha passat amb l'aplicació catalana uWhisp, creada per quatre estudiants de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), i que ha rebut la matinada d'aquest dimecres a Nova York el World Technology Award en la categoria de Marqueting Communication. En aquesta mateixa categoria van ser reconeguts el 2003 els fundadors de Google, Larry Page i Sergey Brin, i el 2009 el fundador de Facebook, Mark Zuckerberg. L'uWhisp és una eina que permet introduir la veu a les xarxes socials i que es va presentar a principi d'any. Pels seus creadors, l'objectiu de l'aplicació és "humanitzar les xarxes socials".

Iuri Aranda, Miquel Les Heras, Miquel Puig i Joan Casas són els quatre estudiants catalans que van crear l'uWhisp en el marc d'una start-up de la UPC. Gràcies a l'ús d'aquesta eina en perfils reconeguts, com RAC1, el seu creixement i difusió s'ha anat estenent dia a dia. En l'últim mes, la start-up desenvolupada íntegrament a Barcelona, que compta amb més de 30.000 usuaris, ha actualitzat el seu web, ha llançat el seu app per iOS (el sistema operatiu d'Apple) i ha consolidat el seu equip de treball.



Els World Technology Awards premien cada any els assoliments i progressos més significatius en els àmbits de la innovació, la tecnologia, les arts i les ciències. Prop de 50 organitzacions i 100 personalitats han resultat reconegudes aquest any pel World Technology Network. Els nominats pels 2012 World Technology Awards van ser seleccionats pels membres de WTN (repartits en 40 països) a través d'un procés intensiu i global durant un període de diversos mesos.
  • Font: ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigueu respectuosos amb tothom. Aquest web no es farà responsable dels comentaris dels seus usuaris.