dimarts, 23 d’octubre del 2012

Apple presenta nous MacBook Pro de 13 polzades i amb Retina display


Apple ha presentat el germà petit del seu MacBook Pro amb pantalla Retina display. I com no podia ser d'una altra manera, comparteix molts elements del seu germà gran, com pot ser l'absència d'unitat òptica i un cos d'alumini un 20% més prim que el seu homòleg de la generació anterior i la pantalla amb la ja famosa tecnologia Retina d'Apple, amb 227 píxels per polzada i 2560x1600 píxels de resolució, una absoluta barbaritat. A més, el seu panell aporta novetats notables, com un angle de visió de 175º, un 75% menys de reflexes i més contrast i brillantor.

Aquest nou portàtil inclou també algunes característiques esperades, com els ports Thunderbolt, USB 3.0 i un port HDMI, a més d'una entrada de targetes SD card. No podem menystenir la presència de la seva nova càmera de videoconferència, la FaceTime HD camera, que, com bé diu el nom, és d'alta definició, acompanyada d'un micròfon dual per a la correcció del so i altaveus estèreo.

Internament, aquest 'petitó' ve dotat amb un processador Intel's Ivy Bridge i la gràfica integrada HD 4000. L'absència de targeta gràfica dedicada pot ser un impediment per als 'pro' que vulguin adquirir l'equip, però si això no és un problema no notaràs gaire la diferència.

El preu d'aquest nou MacBook Pro de 13 polzades començarà en 1699$ an la seva configuració bàsica amb 8 Gb de RAM i 128 Gb d'emmagatzematge en disc flash. Un preu un pèl elevat respecte a la competència però que, ve el pot valer si tenim en compte que la competència es queda bastant lluny del que aquest nou MacBook Pro representa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigueu respectuosos amb tothom. Aquest web no es farà responsable dels comentaris dels seus usuaris.