dimecres, 10 d’octubre del 2012

Trobabolet, l'aplicació per a Android que tots els boletaries haurien de tenir


Avui ens fem ressò d'una nova App amb segell català. Es tracta de Trobabolet, l'aplicació que ens permetrà recórrer les rutes boletarires secretes més ben protegides pels experts i que ara surten a la llum gràcies a aquesta eina.

Trobabolet és una aplicació creada per la productora AVProduccions i NaturaTV, dedicats a promoure bones pràctiques mediambientals. L'objectiu de l'aplicació és facilitar-nos la vida al màxim. Així doncs, a més d'indicar-nos els tipus de bolets més habituals en una zona concreta, també ens n'indica la vegetació del voltant, com arribar-hi, si amb cotxe o tot-terreny, etc. L'aplicació es val del GPS del dispositiu mòbil i va guiant sobre un mapa per a facilitar-nos l'arribada a la zona de recollida de bolets, tot i que, com ja és habitual en el món boletaire, això no vol dir que no se'ns hagin avançat altres 'caçadors de bolets' i que hagin deixat la zona pelada de bolets.

L'aplicació Trobabolet està disponible per a dispositius Android al preu de 3,99€, un preu que s'intueix un pèl elevat per al tipus d'aplicació de la que es tracta però que, segons els seus creadors, queda compensat per la valuosa informació que aporta als usuaris. Està previst també que els dispositius iOS rebin una versió de Trobabolet en les properes setmanes, esperem que abans que s'acabi la temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigueu respectuosos amb tothom. Aquest web no es farà responsable dels comentaris dels seus usuaris.