divendres, 28 de setembre del 2012

Preus i detalls del llançament de l'iPhone 5



Avui és el dia que tots els fans d'Apple esperaven: l'iPhone 5 ja ha arribat a Catalunya. Les botigues Apple del país, la nova del Passeig de Gràcia i la de La Maquinista han obert excepcionalment a les 8 am per a començar a vendre'l, però feia hores ja, des de les 0:00h, que tant l'Apple Store on-line i les operadores l'havien posat al a venta.

Potser el més complicat de tot ha estat assabentar-se dels preus finals, doncs fins al mateix moment en que les operadores l'han posat a disposició dels usuaris no han estat publicats. Apple també els va fer públics ahir mateix poca estona abans de la mitja nit. Entenem que aquesta manera de fer les coses correspon a la voluntat de mantenir fins al darrer moment l'expectació i no crear males impressions amb uns preus que, la veritat, han esdevingut més alts del que molts es pensaven. Així doncs, aquests són els preus de les operadores:

  • Preus de l'iPhone 5 amb Vodafone: l'oferta més econòmica de l'iPhone 5 parteix dels 129€ amb la tarifa @XL, és a dir, cal deixar-se molts diners en la tarifa mensual. També pot servir el donar el mòvil utilitzat a canvi.
  • Preuss de l'iPhone 5 amb Orange: un iPhone 5 bàsic de 16 GB surt a partir de 199€, més barat que Vodafone, i amb la tarifa més barata també.
  • Precios del iPhone 5 con Movistar: sense subvenció, l'iPhone 5 surt més car que a les dues anteriors companyies. Per tant, tot depèn dels punts que tingueu acumulats i del que et donin a canvi del teu telèfon utilitzat.

D'altra banda, Apple ha marcat els preus que tots temien, doncs feia una setmana que se sabien els  preus aproximats a Europa fruit de la posada a la venda  a altres països del vell continent: comencen en 669€ per a les versions de 16 Gb, 769€ per a 32 Gb i 869€ per al model de 64 Gb.

Pel que fa als detalls específics de com ha anat el llançament de l'iPhone 5 a la botiga de referència a Catalunya, l'Apple Store de Passeig de Gràcia, val a dir que s'han fet cues de més de tres hores que ocupaven el lateral del Passeig de Gràcia, tallat especialment per a l'ocasió. Més de 500 persones a primera hora del matí i una vintena passant la nit per aconseguir l'afamat dispositiu ha estat el primer balanç d'una botiga que, com dèiem, ha obert les portes a les 8h del matí i a les 10h també al públic general.

El primer comprador ha estat un ciutadà alemany que, pel que vam veure ahir a la nit al voltant de la botiga, a més del telèfon deu haver pagat per ocupar el primer lloc a la cua, doncs ja des de primera hora de la tarda d'ahir hi havia matalassos amb opció de ser llogats per a ocupar la preuada primera posició.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigueu respectuosos amb tothom. Aquest web no es farà responsable dels comentaris dels seus usuaris.