dilluns, 10 de setembre del 2012

La Diada de l'11 de setembre a la xarxa



La Diada de l'11 de setembre d'enguany es preveu històrica, pel que no està de més tenir algunes referències a la xarxa per si en voleu fer un seguiment digital.

Així doncs, la Generalitat de Catalunya ha posat un funcionament un web de la Diada on us podeu informar de tots els actes institucionals previstos, disposeu del calendari d'actes oficials i on tamé podreu escoltar el missatge institucional del President de la Generalitat.

A més, també recomana altres recursos. En destaquem:

  • SPOTIFYPatrimoni.gencat ha encetat una llista Spotify amb els temes del patrimoni musical català que representen per als ciutadans la Diada Nacional de Catalunya. Per enviar les propostes cal accedir a Facebook, Twitter (amb el hashtag #musicadiada) o a l’adreça patclub@gencat.cat.
  • RUTA 1714Catalunya assetjada per les tropes borbòniques, la Seu Vella de Lleida convertida en presó, la vila de Cardona és el darrer reducte de la resistència. Els personatges evidentment ja no hi són, però els espais es conserven intactes. Patrimoni.gencat organitza cinc passejades per conèixer la història de Catalunya.
  • ESCENARIS DE LA DIADAReportatge sobre els escenaris on es van protagonitzar els fets més importants de l'11 de setembre de 1714: Barcelona, Lleida, Cervera, Cardona i Moià. El recorregut es pot seguir al web de patrimoni.gencat.
Com ja va sent habitual, els diferents partits polítics han encetat iniciatives i webs especials informant dels actes que duran a terme amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, us recomanem que en feu un cop d'ull.

Finalment cal destacar que TV3 ha preparat una programació especial per a l'11 de setembre que, com va sent habitual en la televisió pública de Catalunya, tindrà una magnífica cobertura on-line.

Finalment, recordeu també que a Twitter podeu seguir diferents hashtags relacionats amb la Diada Nacional de Catalunya de l'11 de Setembre. Els més destacats són #Diada #DiadaTV3 i #11s2012.

Bona diada a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigueu respectuosos amb tothom. Aquest web no es farà responsable dels comentaris dels seus usuaris.