divendres, 21 de setembre del 2012

Les jornades Connect-EU 2012 busquen consolidar Catalunya a Europa en R+D


Connect-EU és el programa d'impuls a la participació de Catalunya en el 7è Programa Marc d’R+D de la Unió Europea. Aquesta iniciativa de la Generalitat de Catalunya pretén preparar i ajudar les empreses catalanes a trobar socis per presentar projectes tecnològics col·laboratius a les convocatòries del 7è Programa Marc.


En aquest sentit, les jornades Connect-EU s'organitzen per assolir objectius diversos, el principal de tots, concentrar en un únic acte totes les sessions d'informació i de sensibilització sobre les possibilitats que ofereix la Unió Europea en matèria d'R+D. També s'ha volgut facilitar i potenciar el networking col·laboratiu entre els assistents i amb els representants de la Comissió Europea i del CDTI i donar a conèixer casos d'èxit de projectes col·laboratius d’R+D a Europa a través dels centres tecnològics i de recerca, a més de donar a conèixer projectes de recerca aplicada que han ajudat a fer créixer les empreses.





La xarxa dels Grups Connect-EU té com a objectiu recollir els interessos i necessitats en recerca i innovació dels sectors que representen amb l'objectiu per tal de defensar-los davant la Unió Europea i incidir, així, en els projectes de finançament europeu, principalment el 7è Programa Marc Europeu d’R+D. Els grups de treball estan constituïts i oberts a agents públics i privats (empreses, associacions empresarials, universitats, centres TECNIO) representatius dels sectors tecnològics i científics punters de Catalunya.

Precisament, el grup Connect-EU de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) parteix de la base que les TIC han de servir com a motor de desenvolupament econòmic del país i, en conseqüència, treballen per tal que això sigui possible. Si voleu conèixer més informació sobre aquest grup Connect-EU, des de les seves àrees d'actuació, passant per objectius, estratègia i els seus components, no deixeu de revisar el següent document explicatiu.

També podeu accedir a la nota de premsa de les jornades d'ahir al web de la Generalitat de Catalunya: Catalunya capta 162 milions d'euros del 7è Programa Marc de la Comissió Europea per finançar projectes de Recerca


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigueu respectuosos amb tothom. Aquest web no es farà responsable dels comentaris dels seus usuaris.