divendres, 7 de setembre del 2012

Amazon respon: Kindle Fire HD de 9 i 7 polzades i nou Kindle Paperwhite



El gegant de la distribució Amazon no vol quedar-se enrere en el mercat dels dispositius digitals i ha decidit renovar i ampliar la seva gamma de tablets i lectors de llibres electrònics. La firma ha presentat als EUA una versió més gran de la Kindle Fire, la renovació de la tablet de 7 polzades i nous e-readers amb retroil·luminació.

Per un costat, Amazon llançarà la tablet Kindle Fire HD (a la imatge) de 8,9 polzades, un dispositiu que suporta resolució de 1920 x 1200 (254 píxels per polzada). A més d'una resolució i una grandària superior, la pantalla compta amb un sistema antireflector especial. Compta amb processador TU OMAP 4470, doble altaveu estèreo i doble antena wi-fi per a una millor connectivitat. Es posarà a la venda a partir del novembre als EUA en diverses capacitats de disc dur: 16 GB (299 dòlars) i 32 GB (499 dòlars el model amb LTE). Es desconeix el preu a Espanya.



Aprofitant l'ocasió, Amazon també ha renovat l'actual Kindle Fire, que a partir d'ara també passa a ser HD. La tablet manté la pantalla de 7 polzades però millora la pantalla, el processador (20% més ràpid) i la bateria (40% més longeva). Serà llançada també a Espanya al preu de 199 euros (16 GB) i 249 euros (32 GB).


Finalment, la firma de distribució on line també va presentar els seus nous llibres electrònics: Kindle Paperwhite (agafat per Jeff Bezos a la imatge adjunta). Amazon va destacar que comptaran amb retroil·luminació, una tecnologia que no danya la vista, i que el dispositiu compta amb un 62% més de píxels respecte a la resta de Kindle (221 per polzada). La seva pantalla retroil·luminada és de 7,5 polzades, el dispositiu té un gruix de 9,1 mil·límetres i la durada de bateria pot arribar a les vuit setmanes. Costarà 119 dòlars als EUA en la seva versió wi-fi i 179 en model 3G.

A més, el Kindle original abaixarà el seu preu fins als 69 dòlars als EUA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigueu respectuosos amb tothom. Aquest web no es farà responsable dels comentaris dels seus usuaris.