dijous, 20 de setembre del 2012

Nous HTC 8X i HTC 8S, amb Windows Phone 8, i apuntant a la línia de flotació de Nokia


M'atreviria a dir que HTC ha volgut entrar en una guerra que sí pot guanyar, o si més no ho intentarà. Això és el que sembla després de veure la seva renovada aposta per Windows Phone 8.

Els taiwanesos han presentat dos nous models de telèfon, els HTC 8X i HTC 8S. En ambdós casos destaca primer de tot el seu disseny, molt preciosista i acolorit. Però per sobre de tot cal remarcar la nova i sorprenent aliança que aquests dos nous telèfons enceten entre HTC i Microsoft. Ambdues companyies s'han unit per a promocionar el nou sistema operatiu, i això de ben segur que ha agafat a Nokia una mica descol·locats. Els finlandesos havien apostat per Microsoft de manera gairebé exclusiva per a aixecar el vol, ara mateix deuen haver-se vist lleugerament descol·locats amb l'arribada d'un nou gall al galliner.

Per la seva banda Microsoft torna a ser l'omnipresent i totpoderosa empresa a que ensw tenia acostumats no fa tant. Ja comença a ballar amb tot els aliats que pot a veure si algun li surt bé i li permet consolidar el gran esforç i bona feina fets amb el nou Windows Phone 8.

Tornant als dispositius d'HTC no hi ha gaire a comentar més enllà del ja esmentat disseny, el qual s'ha inspirat en els colors originals del sistema operatiu de Redmond. Veiem-los un per un:





L'HTC 8X, el nou telèfon insígnia de la gama, arriba amb connectivitat LTE per a nordamèrica (els europeus ens n'haurem d'estar), una càmera de 8 megapíxels i f/2.0 amb flash, 1 Gb de memòria RAM, i una pantalla de 4,3 polzades amb vidre Gorilla Glass i 341 ppp de resolució. També incorpora Beats Audio de sèrie i una càmera frontal amb 2,1 megapíxels i gran angular. Amb una capacitat d'emmagatzematge de 16 Gb i 130 grams de pes, l'HTC 8X té previst arribar al mercat lliure a principis de novembre per 599€.

El germà petit, l'HTC 8S, incorpora 'només' una pantalla de 4 polzades, 512 mg de memòria RAM i un emmagatzematge intern de 4 Gb, això sí, ampliables per targeta SD. Val a dir que l'HTC 8S presenta un disseny molt interessant (en alguns casos recorda al primer iPhone) bicolor. A més, incorpora una única càmera (en aquest cas es prescindeix de la frontal) dotada de 5 megapíxels però molt ben treballada a nivell de software, el que promet molts bons resultats pel nivell de telèfon del que parlem. En aquest cas s'espera que surti a la venta alhora que el seu germà gran però a un preu lliure de només 319€, bastant assequible pel que hem anat parlant darrerament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigueu respectuosos amb tothom. Aquest web no es farà responsable dels comentaris dels seus usuaris.