dimecres, 5 de setembre del 2012

DigaliX, empresa catalana dedicada a desenvolupar tablets



DigaliX és una empresa de Barcelona que ha apostat clarament per la innovació. Treballaven en el sector audiovisual, i fent un anàlisi del mercat es van especialitzar en l’àmbit del multitouch, l’habilitat d’un maquinari de reconèixer la presència de dos o més punts de contacte en una superfície. Segons indica Toni Mayorgas, director executiu de l’empresa, les pantalles estan obsoletes; amb aquesta afirmació tan contundent han aconseguit posicionar l’empresa en un sector amb futur.



El producte estrella de DigaliX és la Xtable Multitouch, i s’ha desenvolupat íntegrament a Barcelona. L’Xtable Multitouch és una tauleta de grans dimensions i que es presenta incorporada en una taula de treball. Segons indiquen, la taula és resistent als cops i fins i tot s’hi pot beure i menjar al damunt sense por que s’espatlli. Els responsables de tot plegat treballen en una empresa de petites dimensions, i la forma que tenen de fer front a la competència és oferint un tracte proper i personalitzat per a marques i empreses de primer nivell. Han treballat per Fundació “la Caixa” o Cirsa. Seguint el fil del seu discurs podrem veure que l’argument de l’emprenedoria ha estat clau per tirar endavant l’empresa, tot i que la conjuntura econòmica no hagi estat la més adequada per fer-ho. La crisi ha estat una oportunitat que els ha permès trobar el seu lloc al mercat.

Treballen amb l’objectiu de vèncer els complexos i la creença errònia que la tecnologia només pot venir de determinades empreses i determinats països. DigaliX són un exemple de com la innovació i la capacitat són imprescindibles per posicionar el país en un sector imprescindible per a la recuperació econòmica. Tot i que ells desenvolupen el producte en qüestió, del disseny de la Xtable Multitouch se n’encarrega Bel y Bel Studio.

Per mitjà del vídeo podreu obtenir informació com ara els detalls de com l’empresa ha evolucionat des que es va fundar, i com s’han posicionat estratègicament en l’àmbit del desenvolupament dels seus propis productes multitouch.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigueu respectuosos amb tothom. Aquest web no es farà responsable dels comentaris dels seus usuaris.