divendres, 28 de setembre del 2012

BlackBerry 10 i el nou telèfon Querty de RIM, en imatges


Blackberry no es vol quedar enrere i els de RIM estan decidits a fer soroll. I més avui, dia previst per al llançament de l'iPhone 5 a la resta de principals països on va destinats, entre ells Catalunya. Si l'altre dia, a la BlacBerry Jam que va tenir lloc van mostrar el seu novíssim sistema operatiu BlackBerry 10, destinat segons ells a posicionar-se com a tercera opció del mercat per davant de Windows Phone, avui ensenyen una de les seves armes més poderoses, el que serà el seu nou telèfon amb teclat Qwerty.

Val a dir que tant el sistema operatiu com els nous telèfons tenen molt bona pinta. Però això sempre és així amb els videos promocionals que apareixen filtrats a la xarxa. De fet hi ha una realitat que es pot palpar al dia a dia de la gent i les empreses. I és que tot i que l'iPhone i Android dominen el mercat encara hi ha un nínxol molt important i potentíssim de producte empresarial que només confien en BlackBerry, ja sigui per la seguretat que ofereixen o perquè tenen una infraestructura funcionant amb el seu producte.

En tot cas us deixem amb un parell de videos (desprès del salt) que ja podeu trobar també a la nostra llista de Youtube on podeu veure, tant el BlackBerry 10 com el nou telèfon Querty que RIM prepara. Tot plegat, amb data prevista de sortida per a finals de gener de 2013.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigueu respectuosos amb tothom. Aquest web no es farà responsable dels comentaris dels seus usuaris.