dijous, 6 de setembre del 2012

Nokia insisteix: nous Lumia 920 i Lumia 820 amb Windows Phone 8


Nokia persevera en l'intent de tornar a ser el primer fabricant de mòbils del món, posició que ostentava fa tan sols dos anys i que, ara, s'ha vist relegada a una tercera posició per darrera d'Apple i Samsung. I ho fa amb una (nova) aposta decidida per Microsoft i el seu flament Windows Phone 8. Els finlandesos han presentat en un acte amb tota la pompa i plateret corresponent els nous Nokia Lumia 920 i Lumia 820, dos telèfons amb l'esmentat sistema operatiu que volen ser l'inici del que Steve Ballmer ha volgut anomenar com "l'any de Windows". Veiem doncs com són aquests dos nous telèfons...






Lumia 920

Vindria a ser el buc insígnia de Nokia de cara a les ventes nadalenques. Processador Qualcomm Snapdragon S4 de dos nuclis a 1.5GHz. Càmera amb un sensor de 8,7 MP però amb tecnologia PureView i captura vídeo 1080p a 30 fps. La seva bateria amb capacitat de 2000 mAh, habitual. També s'inclou un xip NFC, 1GB de RAM i 32 GB d’emmagatzematge. Finalment la pantalla que incorpora té una resolució de 768x1280 píxels i tecnologia PureMotion HD de Nokia que, sobre el paper, millora la imatge i en facilita la seva lectura a la llum del sol. Estarà disponible en colors groc, vermell, blanc, gris i negre.


Lumia 820

Germà petit del Lumia 920. Incordpora un processador Qualcomm de doble nucli a 1.5GHz el mateix que el 920, pantalla de 4.3 polzades amb una resolució de 800 x 480 píxels amb la mateixa tecnologia anteriorment esmentada. Càmera de 8MP, 1GB de RAM, i 8GB d’emmagatzematge, que poden ser expandits a través d’una targeta microSD, i un xip NFC. Aquest terminal, de gama mitjana, incorporarà carcases intercanviables de diferents colors: vermell, groc, blau, negre i blanc.

Finalment, cal destacar que els dos terminals inclouen un nou accessori de sèrie per a carregar els dispositius de manera inalàmbrica, quelcom a tenir molt en compte en el futur. Als videos que acompanyen la notícia podeu veure els dos terminals en acció.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigueu respectuosos amb tothom. Aquest web no es farà responsable dels comentaris dels seus usuaris.