dijous, 19 de juliol del 2012

Windows 8 s'estrenarà el 26 d'octubre


Ja hi ha data per a l'esperada nova versió de Windows que ha de trencar tots els esquemes que han marcat fins a dia d'avui els sistemes operatius de Microsoft. Windows 8 té la data prevista de sortida per al 26 d'octubre.

Fa poc es va saber que el preu final seria molt més assequible del que és habitual en un Windows. Per tant, actualitzar-se a la nova iteració del sistema operatiu per excel·lència tindrà un preu de 39,33€ si es fa de forma digital, i 69,99€ si d'adquiereix en format físic. A més, qui compri un ordinador amb Windows 7 Home Basic o superior d'ara en endavant i fins al 28 de febrer, podrà actualitzar a Windows 8 per 14,99€.

Aquests preus recorden als que ja fa temps que marquen, per exemple, empreses com Apple amb les seves noves versions del MacOS. Cosa que ha evitat molt la fragmentació del seu sistema operatiu donada l'assequibilitat de les noves versions. Recordem que el nou Windows 8 ve a trencar amb tot presentant la nova interfície metro i una nova manera d'entendre un Windows.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigueu respectuosos amb tothom. Aquest web no es farà responsable dels comentaris dels seus usuaris.