diumenge, 29 de juliol del 2012

Incase commemora la inauguració de l'Apple Store Passeig de Gràcia amb la funda exclusiva 'Barcelona' per a iPhone


L'empresa Incase, coneguda per les seves fundes protectores per a dispositius Apple (sobretot iPhone i iPad, però també iPod, Macbook, etc.) ha presentat una edició limitada d'una nova funda per a iPhone commemorant la inauguració de la nova botiga Apple Store de Passeig de Gràcia de Barcelona. No és la primera vegada que Incase ho fa, doncs ha comercialitzat anteriorment edicions especials per a botigues de Londres, Nova York, Amsterdam, París o Roma entre d'altres. En tots els casos, amb l'habitual bon acabat i qualitat dels seus productes que caracteritza l'empresa.

La nova funda, exclusiva per a telèfons iPhone 4 i iPhone 4s, i de nom 'Barcelona', és descrita de la següent manera per la mateixa Incase:
"Aquesta funda d'edició limitada està disponible exclusivament a la botiga Apple Passeig de Gràcia de Barcelona. El seu disseny inclou les franges vermelles i grogues de la bandera de Barcelona, inspirades en l'escut d'armes de la Corona d'Aragó. El disseny en mosaic (trencadís) és un homenatge a l'obra del reconegut arquitecte Antoni Gaudí, els famosos edificis del qual, entre ells la Casa Batlló, són fites destacades de la ciutat"
S'agraeix aquest intent de personalitzar un producte amb motius genuïnament catalans, tot i que queda la sensació que, una vegada més, fora de Catalunya se segueix identificant el país amb la marca Barcelona. Aquesta funda, com venim dient tota l'estona, de disseny exclusiu, té una producció, segons els mateixos treballadors de la nova Apple Store Passeig de Gràcia, de 400 unitats, pel que si us interessa no trigueu a anar a buscar-la, ja que només està disponible a la nova botiga d'Apple a Barcelona.

A continuació teniu més imatges de la funda 'Barcelona'. Podeu clicar-hi al damunt per ampliar-la











1 comentari:

Sigueu respectuosos amb tothom. Aquest web no es farà responsable dels comentaris dels seus usuaris.