divendres, 20 de juliol del 2012

Nova York implanta el WIFI gratuït


Això als catalans potser ens agafa per sorpresa. Un dels avantatges de la capitalitat mundial del mòbil és que ciutats com Barcelona han estat i segueixen sent pioneres pel que fa a la implantació de xarxes WIFI gratuïtes. Doncs ara es la ciutat dels gratacels la que s'afegeix a la moda.

Nova York disposa des d'aquest estiu de punts d'accés gratuïts WIFI a les zones més transitades de la ciutat, és a dir, Manhattan, Queens i Brooklyn. Per a fer-ho s'han utilitzat les antigues cabines de telèfon que hi ha repartides per aquestes zones. De moment se n'han transformat 10, amb un radi d'actuació de la xarxa WIFI d'entre 30 i 60 metres.

Però aquests nous punts no fan més que afegir-se a alguns ja existents de particulars, pel que si viatgeu a Nova York i no voleu pagar una factura escandalosa per culpa del roaming, us recomano visitar el següent enllaç, on trobareu tots els punts WIFI gratuïts de la ciutat. Si no hi són tots, segur que en trobareu prou com per no patir abstinència de connexió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigueu respectuosos amb tothom. Aquest web no es farà responsable dels comentaris dels seus usuaris.