dimecres, 27 de juny del 2012

Sony Xperia Ion, un més per a la col·lecció




Des que Sony es va 'independitzar' d'Ericsson ha presentat una nova gama de telèfons per intentar deixar de ser la tercera marca en discòrdia. De fet ningú dubta de la qualitat dels seus terminals, amb disseny atractiu, bon funcionament i una marca, en teoria, que evoca 'saber fer'. Tot i així no acaben de trobar la tecla correcta per enlairar-se com en el seu dia ho van fer amb el món dels videojocs.

Ara Catalunya i Europa podran gaudir d'un dels nous models sortits del motlle japonès. Es tracta del Sony Xperia Ion, un telèfon gens espectacular, tret per la seva pantalla de 4,6 polzades, i per la seva càmera principal de 12 megapíxels capaç de gravar a FullHD (la càmera frontal 'només' gravarà a 720p). Amb un  processador de doble nucli que funciona a 1.5GHz (Qualcomm Snapdragon MSM8260) i una memòria interna de 16 GB no deixa de venir a fer companyia al munt de telèfons de gama mitjana que les diferents companyies han anat ensenyant darrerament. Això sí, i com dèiem al principi, manté un disseny impecable i, pel que s'insinua, bons materials de fabricació.


Per ara, doncs, restem a l'espera que Sony es decideixi a dissenyar i plantar al mercat un bon competidor dels actuals reis, l'iPhone (en qualsevol variant) i el Samsung  Galaxy S III.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigueu respectuosos amb tothom. Aquest web no es farà responsable dels comentaris dels seus usuaris.