dimarts, 19 de juny del 2012

Microsoft Surface, nova tablet per a una nova era



Microsoft entra amb força en una nova era de la companyia, la de fabricar-se el seu propi hardware per a fer còrrer el seu propi software. Això és Microsoft Surface, la tant esperada tablet de Microsoft que per, al contrari del que han fet altres fabricants, ha de sentar les bases del que una tablet amb Windows ha de ser.



Windows 8 és l'escollit per a fer còrrer aquest nou producte. Dues versions de la mateixa tablet, una light i una altra pro, treballaran amb versions diferents del nou sistema operatiu dels de Redmond. La primera amb una versió RT, reduïda, i la segona amb la versió completa del sistema. Aparentment la versió Light vindrà a competir directament contra les actuals tablets del mercat, mentre que la versió Pro s'enfrontarà, pressumptament, contra la nova categoria d'ultrabooks de portàtils lleugers.

La principal característica d'aquesta nova tablet, però, és una funda magnètica amb teclat incorporat de només 3 mm de gruix, una meravella a primer cop d'ull, i a falta de poder-la veure en funcionament. A més, Surface tenen un peu, també magnètic, a la part del darrere que s'extreu per deixar recolzada verticalment sobrel a taula la tablet. A continuació teniu la resta de característiques:


La primera impresió d'aquest nou producte és que Microsoft torna per plantar batalla. I no ho fa de qualsevol manera, sinó amb un producte molt ben acabat i pensat que, a més, li ofereix l'oportunitat de tenir-ne un control total i absolut. Sense detalls de preus ni dates de sortida Microsoft sí que ha assegurat que tindrà un preu competitiu i que apareixerà al mercat alhora que el flamant Windows 8, el que ens fa pensar que no pot quedar gaire per haver de plantejar-nos si ens en gastem els diners.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigueu respectuosos amb tothom. Aquest web no es farà responsable dels comentaris dels seus usuaris.