dijous, 28 de juny del 2012

Google Glass brilla amb llum pròpia a la Google I/O



Malgrat els rumors previs a la Google I/O 2012, la gran novetat, segons el meu punt de vista, no ha estat el Google Nexus 7 (del qual ja en parlarem en una propera entrada). Google Glass és, a hores d'ara, el producte Google més desitjat per tothom. I com no podia ser d'una altra manera, el van mostrar.

Fa mesos que sentim a parlar d'aquestes ulleres del futur que Google està preparant. També és cert que si això ho estigués desenvolupant una altra empresa, com per exemple Apple, potser no en sabríem res fins un mes abans de sortir al mercat, durant la seva presentació, i veient per primera vegada un producte totalment acabat.

Google Glass, per ara, s'ha anat mostrant esporàdicament, gairebé de manera viral: en entrevistes televisives a directius de Google, en vídeos i fotografies penjades a internet també d'empleats dels de Mountain View... i ara a la conferència Google I/O. I ho fan de manera espectacular, com en el vídeo veiem.

La primera impressió que em dóna tot plegat és que Google està perdent l'etiqueta de 'no hem inventat res que altres no hagin inventat'. També val a dir que segurament fan trampes amb el que ensenyen amb comptagotes i es tracta de prototips especialment dissenyats per a realitzar les funcions específiques que s'ensenyen cada vegada. Però el resultat és igual d'espectacular.

Un darrer apunt. Els prototips de Google Glass per a desenvolupadors ja poden ser reservats a un preu de 1.500$ (aquest no serà el preu final per a l'usuari), i seran entregats a principis de 2013, el que dóna a suposar una possible sortida al mercat per a finals de 2013 o principis de 2014. I tot això, sense haver ensenyat encara res tangible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigueu respectuosos amb tothom. Aquest web no es farà responsable dels comentaris dels seus usuaris.