dijous, 29 de novembre del 2012

Barcelona és la quarta ciutat europea més buscada a Google


Barcelona és la quarta ciutat d'Europa més buscada a Google a nivell mundial, segons un estudi de Turisme de Barcelona realitzat a partir de les dades de Google Adwords. Durant el període d'octubre 2011-octubre 2012, Barcelona va arribar als 420 milions de cerques a la xarxa, 200 milions més que les registrades en el període anterior.

El rànquing el lidera una any més Londres que supera els 1.300 milions de cerques i ha deixat enrere París amb qui al 2011 va compartir el TOP-1. En segon lloc està Paris (606 milions) i, per davant de Barcelona, se situa Roma, amb només 10 milions de cerques més a la xarxa que la capital de Catalunya.

En cinqué lloc, i darrera de Barcelona a més de 115 milions de cerques de diferència, hi ha Madrid. Completen el rànquing les ciutats de Viena, Munic, Berlín, Praga, Amsterdam i Dublín, en onzena posició.

L'excel·lent posicionament de la capital catalana com a destinació turística, així com els congressos i esdeveniments internacionals que s'hi celebren com el Mobile World Congress (MWC), expliquen també aquest èxit a la xarxa.


L'estudi únicament comptabilitza les cerques que es realitzen fora del mercat domèstic i, per tant, exclou les realitzades als Estats corresponents. D'altra banda, l'estadística recull les cerques d'aquestes destinacions en els idiomes més habituals. En el cas de Barcelona s'ha comptabilitzat les paraules Barcelona, Barcelona i Barcellona, així com la seva corresponent abreviatura (BCN). També s'han tingut en compte les cerques vinculades a la ciutat, essent el cas més paradigmàtic el del Futbol Club Barcelona.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigueu respectuosos amb tothom. Aquest web no es farà responsable dels comentaris dels seus usuaris.