divendres, 23 de novembre del 2012

Segueix les eleccions al Parlament de Catalunya 2012 des tel teu mòbil



La Generalitat ha posat en marxa un nou canal d'informació que permetrà a la ciutadania seguir en temps real les dades de participació i els resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 25 de novembre a través de telèfons intel·ligents. Es tracta d'una aplicació nativa per a telèfons mòbils amb Android i per a iPhone/iPad.
El nou servei Parlament'12 està disponible en català i castellà i permet conèixer:
  • Dades de participació: per territori, ja sigui per tot Catalunya, per circumscripció electoral (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona) o per municipis.
  • Resultats electorals: per territori i per candidatura.
  • Comparativa de dades de les eleccions de 2010.

Com instal·lar-la


L'accés a l'aplicació es pot fer a través de la descàrrega automàtica a l'App Store o a Google play, o a través de l'aplicació gencat, que aplega tots els serveis mòbils de la Generalitat de Catalunya.


La iniciativa s'emmarca en l'objectiu de modernització tecnològica i transparència administrativa del Govern de la Generalitat i, així mateix, pretén donar resposta a l'important creixement que ha experimentat en els darrers anys l'ús de dispositius mòbils de comunicació per part de la ciutadania, tant en l'àmbit personal com en el de relació amb l'Administració.


  • Font: Generalitat de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigueu respectuosos amb tothom. Aquest web no es farà responsable dels comentaris dels seus usuaris.