dilluns, 23 d’abril del 2012

UPPLEVA, o com IKEA reinterpreta les TIC a la sala d'estar


IKEA ha presentat recentment una idea que podria canviar el món de les tecnologies de la informació i la comunicació a les sales d’estar catalanes: UPPLEVA.

Es tracta d’un moble que incorpora tot un complet equip multimèdia per als més exigents: Pantalla de TV LED, Full HD i  amb smartTV, aparell reproductor DVD/Blu-Ray, capacitat per a reproduir arxius DivX HD, connexió wifi, capacitat per a connectar dispositius externs (Disc Durs, USB’s, etc.), sistema de so 2.1 amb subwoofer inalàmbric,... i tot plegat incorporat en un sol moble que, per cert, és configurable en mides, colors, etc, com ja és habitual en els productes d’IKEA, i que també incorpora espai per afegir més dispositius al ja complert sistema multimèdia.

De totes aquestes característiques en destaquem la que, al nostre entendre, més facilitarà la vida als usuaris: tot ve configurat de fàbrica. Per tant, s’acaben les complicades connexions i els cables arreu gens ni mica estètics. I tot plegat controlat des d’un únic comandament a distància.



Encara per confirmar, els preus d’UPPLEVA rondarien entre els 700 i els 900 euros, segons la mida de pantalla desitjada.

Val a dir que l’entrada d’IKEA al mercat de les TIC pot suposar a mig termini un seriós contratemps per altres marques ja consolidades al mercat i que, fins ara, no han sabut apostar precisament per la senzillesa i practicitat d’UPPLEVA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigueu respectuosos amb tothom. Aquest web no es farà responsable dels comentaris dels seus usuaris.