dimarts, 24 d’abril del 2012

Amazon triomfa en el seu primer Sant Jordi


Amazon.es viu avui una feliç ressaca del seu primer Sant Jordi a terres catalanes tot assegurant que han superat les espectatives inicials. El que no diuen és si la seva previsió era a la baixa o si, realment, han sabut convèncer als catalans per passar-se als formats de lectura electrònica.

L'anomenada 'llibreria més gran del món' va celebrar com una botiga més la tradició del llibre i la rosa. En un esdeveniment organitzat amb motiu de la diada en un hotel de la capital catalana, Amazon va oferir la possibilitat de provar els Kindle Touch i Kindle Touch 3G, els lectors de llibres electrònics més venuts de la companyia. També van oferir la possibilitat de revisar el catàleg literari del que disposen, de més de 33.000 llibres, així com taules rodones amb autors que han publicat llibres emn format electrònic.

Més enllà del 23 d'abril, Amazon encara no ha dit res de nou sobre si el seu esperat producte estrella, Kindle Fire, el lector/tablet amb pantalla a color de 7'' i capacitat per a reproduir tota mena de contingut multimèdia, aterrarà més aviat o més tard a Catalunya.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigueu respectuosos amb tothom. Aquest web no es farà responsable dels comentaris dels seus usuaris.