dimecres, 29 d’agost del 2012

Els paralímpics catalans de Londres 2012 al teu mòbil

La Secretaria General de l’Esport informarà en temps real a través d’una nova aplicació buk de les fitxes, els resultats, el calendari i les notícies relacionades amb els esportistes catalans que competeixen als Jocs Paralímpics de Londres des de d'avui dimecres fins al 9 de setembre
 
La iniciativa se suma a l'encetada fa gairebé un mes, on el Govern va posar a disposició d'usuaris d'iPhone i iPad una aplicació per fer el seguiment dels esportistes catalans als Joc Olímpics en una iniciativa sortida del CAR de Sant Cugat. El seguiment que es farà dels esportistes paralímpics serà, doncs, exactament el mateix que es va fer.
 
La delegació espanyola als Jocs Paralímpics està formada per 127 esportistes, 35 dels quals són catalans. Molts d’ells es preparen durant tot l’any al Centre d’alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat.
 
La informació a la qual es tindrà accés permetrà saber quins esportistes catalans estan competint o han competit en un temps anterior al de la consulta, i alhora fer el seguiment dels respectius equips tècnics de l’expedició catalana, com ara entrenadors, metges, arbitres, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigueu respectuosos amb tothom. Aquest web no es farà responsable dels comentaris dels seus usuaris.