dijous, 13 de desembre del 2012

L'aplicació de Google Maps ja està disponible per a iPhone


Google Maps torna als dispositius d'Apple com a aplicació de tercers. Després que Apple decidís prescindir amb l'arribada de iOS 6 i la seva aplicació Mapes, els de Mountain View ja tenen llista l'aplicació per als usuaris d'iPhone, iPad i iPod touch. Una nova interfície, navegació pas a pas i vista vectorial en 3D són algunes de les noves característiques de la nova app de mapes de Google.

Google Maps per iOS ofereix interessants novetats i fins i tot porta ofereix opcions que ja eren a Android des de fa temps. Compta amb una interfície totalment renovada per oferir "mapes detallats, precisos i fàcils d'usar", assegura la companyia. A més, permet utilitzar gestos per explorar els mapes i buscar els resultats.

Una de les seves principals característiques és la navegació pas a pas guiada per veu per a rutes amb cotxe, l'accés a la informació en trànsit en temps real de ciutats de tot el món i la possibilitat de trobar la ruta adequada també per tren, autobús, metro o a peu. De fet, aquestes opcions ja estaven disponibles per a Android, però algunes d'elles mai havien arribat a implementar-se en l'anterior etapa en dispositius iOS.

La nova Google Maps per iOS també permet trobar adreces, llocs i empreses de tot el món amb la cerca local de Google i afegeix comentaris i qualificacions sobre restaurants, bars, botiga i altres establiments. A més els usuaris poden iniciar sessió al compte de Google per sincronitzar les seves recerques, adreces i llocs preferits.

També permet veure panoràmiques 360 graus de llocs de tot el món gràcies a Street View i l'interior de més de 100.000 empreses i edificis a tot el món. A més, ofereix la possibilitat de veure imatges per satèl·lit d'alta resolució de llocs a tot el món. Tot i així, es troba a faltar una opció relativament interessant i que sí està disponible en Android, la de descarregar els mapes per a tenir-los disponibles de forma off-line i poder-los consultar sempre que es vulgui sense necessitat d'haver de dependre d'una connexió de dades. Esperem que ben aviat s'hi implementi en futures actualitzacions de l'aplicació que, d'altra banda, serà molt benvinguda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigueu respectuosos amb tothom. Aquest web no es farà responsable dels comentaris dels seus usuaris.